Het-GSMplein.nl

alles op het gebied van Telecom

Alles in 1 voor thuis

Ontevreden over uw huidige leverancier van internet, televisie en telefonie? Of wilt u kosten besparen ?

Gebruik dan onze vergelijkingstool.

Mobiel

Loopt uw mobiele abonnement binnenkort af?

Bent u op zoek naar een nieuwe telefoon ?

gebruik dan onze vergelijkingstool

Sim Only

 

Werkt uw telefoon nog goed?

wilt u goedkoper uit zijn met uw mobiele abonnement ?

kijk dan naar de sim only mogelijkheden

 

Apps voor de aarde

 Apps voor de aarde: tijdelijke aanbiedingen voor geweldige games en apps

Kleine acties. Een groot effect.

Waarom het WWF?Je kunt helpen onze planeet te beschermen... door leuke apps en games te kopen. De App Store en het Wereld Natuur Fonds (WWF) hebben samen met 24 ontwikkelaars 'Apps voor de aarde' gelanceerd, een actie om geld in te zamelen via games, creatieve apps, gezondheidsapps en meer. Tot en met 24 april komt 100% van de verkoopopbrengst van alle deelnemende apps en aankopen vanuit apps ten goede aan het waardevolle werk van het WWF voor natuurbehoud.

Help de aardeBreng een doorbraak op gang

 

Breng een doorbraak op gang

Jouw rol is simpel en tegelijk reuzeleuk. Download nieuwe levels in Angry Birds. Verrijk apps als VSCO, Procreate en Enlight met nieuwe tools en toon je artistieke kant. Strijd voor de toekomst van Endor in Star Wars: Galaxy of Heroes, of blijf fit en gefocust met Map My Run+ en Yoga Studio. Samen met de App Store en het WWF maak je verandering mogelijk.Download apps en games

Waarom het WWF?

Waarom het WWF?

Het WWF is een wereldleider op gebied van natuurbehoud, en hun beschermende werk is van verregaande invloed op onze levens. Het dierenrijk, de bossen en de oceanen vormen samen een onlosmakelijk geheel waarvan wij en vele andere levensvormen afhankelijk zijn. Beleef de rijkdom van de natuur en ontdek fascinerende verhalen over het belang van natuurbehoud in deze bekroonde app van het WWF.

Download gratis WWF Together