Het-GSMplein.nl

alles op het gebied van Telecom

Alles in 1 voor thuis

Ontevreden over uw huidige leverancier van internet, televisie en telefonie? Of wilt u kosten besparen ?

Gebruik dan onze vergelijkingstool.

Mobiel

Loopt uw mobiele abonnement binnenkort af?

Bent u op zoek naar een nieuwe telefoon ?

gebruik dan onze vergelijkingstool

Sim Only

 

Werkt uw telefoon nog goed?

wilt u goedkoper uit zijn met uw mobiele abonnement ?

kijk dan naar de sim only mogelijkheden

 

Bragi ’s Werelds eerste slimme, draadloze oordoppen komen naar Nederland

Geweldig geluid en de unieke pasvorm zorgen voor de ultieme ervaring tijdens het sporten, zwemmen, motorrijden of gewoon in het dagelijks leven!

Met een opslag van 4GB en waterdicht tot 1 meter diepte, is The Dash in te zetten in elke tak van sport. Waar en wanneer u maar wilt. Thuis, onderweg, op de fiets of in de sportschool. The Dash zit u niet in de weg én geeft u daarnaast feedback over al uw prestaties.
The Dash is eenvoudig te bedienen via een unieke aanraak-interface op de oordoppen.

Daarnaast is het mogelijk om met The Dash onderwater te zwemmen en kan het systeem optreden als geluidsversterker, als gehoorapparaat. Wilt u uzelf even afzonderen in een drukke trein of vliegtuig? Dan kunt u via The Dash ook het geluid van uw omgeving uitzetten dankzij de functie; Audio-transparency die dit filtert.
Muziek kunt u afspelen via een Bluetooth verbinding met uw Smartphone of dankzij de 4GB opslag, direct vanaf The Dash zelf.
The Dash is in de Benelux exclusief verkrijgbaar bij Xando Benelux Bragi distributeur.
Over Bragi
Bragi is een Duits bedrijf opgericht in 2013 door Nikolaj Hviid. Een jaar later is het bedrijf live gegaan op het crowdfunding platform Kickstarter met hun eerste product: The Dash. Dankzij de combinatie van een slimme, draadloze koptelefoon kan de gebruiker naar muziek luisteren, prestaties bijhouden én communiceren. Met meer dan 16.000 donateurs werd de campagne van Bragi de meest succesvolle Europese campagne ooit.